Smeds opskrift: Røget Forelpate'.

Røget Forelpate'.

  Opdateret: 15-02-2016
Til 4 personer.
250 gr. røget forel eller ørred (uden skind og ben).
40 gr. flødeost naturel.
1 tsk. citronsaft (eller efter smag).
2 tsk. kinesisk soya.
4 spsk. fint hakket rød peber.
1 spsk. fint hakket løg.

Pynt:
2 spsk. hakket persille.
2 spsk. nøddeflager.
 
Mos fiskekødet med en gaffel. Rør flødeosten med citron, soya, peberfrugten, løg og det mosede fiskekød.
Smag til med salt og peber. Læg blandingen på et stykke smørrebrødspapir og form den til en rulle.

Tril rullen i en blanding af hakket persille og nøddeflager og pak papiret tæt om.
Stilles i køleskab 1 døgn.

Skær rullen i skiver og pynt med agurkestave, der er vendt i persille.
Server med flutes, citron og små halve cherrytomater til.